1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Turkse keuken
  5. Kofteli Turlu

Kofteli Turlu

  • Turks, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 03-12-1999

Ingrediënten 4 personen


1 winterwortel*1 ui* 1 rode paprika* 1 groene paprika*2 ons snijbonen*3 ons lams/rundergehakt*1 aubergine*water*olie



Turks recept met heel veel groenten

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak alle groenten schoon en snijd deze in groffe stukken. Snijd de aubergine in de lengte doormidden, kras erin met een mes, bestrooi dit met zout en laat het zout even intrekken. Spoel vervolgens de zout weer af en snijd de aubergine ook in stukjes

Bereidingswijze

Bak de groenten even in wat olie. Voeg de gehaktballetjes toe en doe er kokend water bij totdat alles net onder water staat. Laat het geheel 45 minuten zachtjes koken.

Serveertip

Eet er turks brood bij. Het lekkerst is het om een stukje brood af te scheuren, er met een vork wat van de groenten op te doen en dat vervolgens zo in je mond te stoppen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kayleigh


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kayleigh
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top