1. Home
  2. Recepten
  3. Terrine van eenden-ganzenlever met koriander en zeezout

Terrine van eenden-ganzenlever met koriander en zeezout

  •  , Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 03-12-1999

Ingrediënten 4 personen


200 gr. ganzenlever - 100 gr. eendenlever - 2 gr. kleurzout - 1 el. korianderkorrels - zeezout



Amuse

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Ontdoe de ganzenlever en eendenlever van aders en vellen en verdeel in brokken. Meng met het kleurzout. Vorm de levers tot een rol met een doorsnede van 2 1/2 cm. en draai deze stevig in plasticfolie. Knoop de uiteinden dicht en pak het geheel stevig in aluminiumfolie, zodat er geen vocht bij kan komen. blancheer de rol ca. 2 minuten en laat hem meteen ?schrikken? in ijswater.
Laat de terrine een dag in de koelkast rusten. Snijd er 1 cm. dikke plakken. Serveer op een aperitiefbordje en bestrooi met versgemalen korianderkorrels en zeezout.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van silleke


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van silleke
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top