Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Reebiefstuk Met Cognacsaus

Reebiefstuk Met Cognacsaus

Door: pluizenland

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 01-12-1999

Ingrediënten 4 personen


4reebiefstukjes van ong.100gr.per stuk(kogelbiefstuk kan ook)4eetl.(dieet)margarine,3eetl.bloem,4eetl.cognac,3eetl.juspoeder,3eetlp.roze peperkorrels(uit een potje)5eetl.mangosaus.



Een feestelijk gerecht.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit de margarine en bak de biefstukjes in ong.3min.bruin.Haal ze uit de pan en houd ze warm.Voeg de bloem bij het braadvet en laat bruinen.Blus af met de cognac.Voeg de juspoeder toe en zoveel water zodat een dikke saus ontstaat.Voeg peperkorrels en mangosaus toe en alles door en door warm laten worden.Serveer de saus bij de biefstukjes.

Serveertip

Heerlijk met gekookte spruitjes en knolselderijpuree(staat bij mijn recepten)



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pluizenland
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top