1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Australische keuken
  5. Kangoeroemedaillons Met Gekonfijte Ananasschijven

Kangoeroemedaillons Met Gekonfijte Ananasschijven

  • Australisch, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 01-12-1999

Ingrediënten 4 personen


-4 kangoeroemedaillons-8 ananasschijven-1/2 blokje groentebouillon-8 eetlepels crispy maiskorrels-75 gr boter-peper en zout-4 eetlepels griessuiker-1 eetlepel sojasaus


Kangoeroemedaillons Met Gekonfijte Ananasschijven
Kangoeroemedaillons Met Gekonfijte Ananasschijven

Een specialiteit uit de australische keuken

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1.Warm de maiskorrels kort in 2 eetlepels boter.
2.Los het bouillonblokje op in een 1/2 l water en voeg er acht eetlepels sap van de ananas aan toe.Laat het vocht tot ongeveer 2/3 inkoken en leng verder aan met de sojasaus.Kruid met peper en zout.
3.Verhit de resterende boter en bak de medaillons in 3 minuten aan elke zijde mooi bruin.Haal het vlees uit de pan en houd ze warm.
4.Karameliseer de suiker lichtjes in de boter van de vleespan en schep er de ananasschijven in.Laat ze aan elke kant kleuren.

Serveertip

Leg op elk bord 2 schijven ananas mat daartussen een kangoeroemedaillon.Garneer het bord met de mais en werk af mat de ananas/sojasaus



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lily


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lily
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top