1. Home
  2. Recepten
  3. Amerikaanse keuken
  4. Pecan Pie (Pecannotentaart)

Pecan Pie (Pecannotentaart)

  • Amerikaans, Banket
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 01-12-1999

Ingrediënten


1 gebakken bodem van korstdeeg
VULLING:75 gram boter of margarine
150 gram donkerbruine basterdsuiker
4 eieren
100-150 gram pecannoten grof gehakt.
2.5 dl stroop
2 theel vanille-essence of 1 eetl witte rum
1/2 theel zout



Een rijke, machtige en ontzettend lekkere taart.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 220 graden

Bereidingswijze

Roer de boter met de suiker romig.
Roer er een voor een de eieren door en klop dit luchtig.
Roer er eerst de gehakte noten door en dan de stroop, vanille essence(of rum) en het zout.
Schenk de massa in de gebakken taartbodem en bak de taart 30 minuten.

Serveertip

De taart kan warm of koud worden geserveerd, met stijfgeslagen slagroom



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van stefanie_kookboek


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van stefanie_kookboek
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top