1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Paddestoelensalade

Paddestoelensalade

  • Italiaans, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 01-12-1999

Ingrediënten 4 personen


300 gr gemengde paddestoelen
zout
2 teentjes knoflook
3 eetlepels olijfolie
2 eetlepels fijngehakte peterselie
tabasco
peper



Italiaans voorgerecht om te smullen!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak de paddestoelen schoon en halveer eventueel de grote oesterzwammen. Breng water met zout aan de kook, blancheer de paddestoelen 3 minuten en laat ze goed uitlekken. Pel en snipper de knoflook.

Bereidingswijze

Verhit de olie en fruit de knoflook op laag vuur. Voeg de paddestoelen toe en bak ze al omscheppend 1 minuut mee. Neem de pan van het vuur en schep er de peterselie, een paar druppels tabasco en zout naar smaak door.
Zet de salade tot het gebruik in de koelkast.
Garneer met een toefje peterselie en serveer met cocktailprikkers.

Serveertip

Lekker met ciabatta



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van maaike_l


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van maaike_l
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top