1. Home
  2. Recepten
  3. Amerikaanse keuken
  4. *pecan pie*

*pecan pie*

  • Amerikaans, Banket
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 30-11-1999

Ingrediënten 6 personen


1 pie shell uit de vriezer.
190 ml suiker
1 el bloem
1 tl zout
250 ml donkere corn syrup (maisstroop)(vrij dunne stroop)
2 eieren
125 ml koffiemelk
250 pecans of andere noten
1 tl vanille


Verder heb je nodig


Beslagkom
houten lepel
oven voor verwarmd op 170 C


Traditioneel noord amerikaans recept. als je van zoet houdt is dit ideaal.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmen

Bereidingswijze

Meng de suiker, bloem en zout in een kom
voeg de stroop toe.
doe nu de eieren een voor een er in, roer het tot het schuimig wordt.
voeg nu de koffiemelk er aan toe, de noten en de vanille.
giet het in de pie crust
bak het in het midden van de oven voor ca. 50 minuten of tot de bovenkant vast is.
goed koelen voor het serveren.

Serveertip

Machtig toetje of lekker bij de koffie.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van american_cuisine


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van american_cuisine
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top