Pistolet/Brie/Perzik

  • Frans, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 29-11-1999

Deel dit recept

Ingrediënten
pistoletjes wit/bruin lollo rosso brie 50
perzik (blik) tomaat middelgroot peterselie blauwe druiven.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

verwarm de oven voor op 200 graden
bak de broodjes af en laat ze afkoelen.

Bereidingswijze

was de sla, snij de pistoletjes doormidden beleg ze met de lollo rosso.
snij de brie in plakjes leg op de lollo rosso twee plakjes brie.snij de perzik in partjes en leg deze dakpansgewijs op de brie
snij de tomaat in partjes.
garneer de pistoletjes met tomaat, een toefje peterselie en een druif.
en leg het kapje van het broodje er schuin over

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten