Meloen Met Witte Wijn

  • Italiaans, Voorgerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 29-11-1999

Melone al vino bianco

Deel dit recept

Ingrediënten
2 cantaloupe meloenen, 3 dl. droge witte wijn, 2 eetl. marsala.
Voor de garnering: takjes bernagie of munt
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Meloenschepje.

Bereidingswijze

Snij de meloenen overdwars doormidden. Schep er zorgvuldig de pitjes met de kern uit en steek dan met een meloenschepje bolletjes uit het vruchtvlees. Doe de bolletjes over in een kom, schenk er de wijn en marsala over en laat ze circa 1 uur marineren. Koel in die tijd ook de uitgeschepte meloenhelften. Vul de meloenhelften met de bolletjes, schenk er de marinade op en garneer met takjes bernagie of munt

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten