1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Spinazie
  5. Cannelloni met Spinazie en Kip

Cannelloni met Spinazie en Kip

Door: tourette

  • Italiaans, Ovenschotel
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 29-11-1999

Ingrediënten 4 personen


1 ons Ontbijtspek, 1/2 pak roerbak Lentespinazie van iglo, 4 Kipfilets, 1 teentje Knoflook, 2 el. Pesto, 1/2 zakje Carbonara sausmix voor pasta, Melk, 1 pak Cannelloni.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Kook de cannelloni in ruim kokend water met een scheutje olijfolie beetgaar. (al dente) Kook niet teveel cannelloni in 1 keer.
2. Roerbak de spinazie en maak deze op smaak met de pesto en het teentje knoflook.
3. Peper en zout de kipfilets en bak deze in de boter gaar. 4. Verwarm de sausmix met de melk en roer met een gard de klontjes eruit. 5. Snijd de kipfilets heel fijn en meng deze met de spinazie. Maak dit op smaak met de sausmix, de vulling mag niet te slap zijn.
6. Vul de cannelloni?s met het spinaziemengsel en rol er vervolgens een plakje spek omheen. 7. Bak de cannelloni?s in een voorverwarmde oven gedurende 20/25 minuten op 185 graden.



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tourette
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top