tapa met gourgette

  • Spaans, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 28-11-1999

Spaanse tapa met courgette, knoflook en kaas !!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 grote gourgette
1 teentje knoflook
25 gram gemalen kaas
oijflolie
peper/zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snij de gourgette in plakjes, doe de olie in pan, als de olie warm is palkjes er in bakken. Aan beide zijden bruin laten worden, halverwege het proces de knoflook gesnipperd er bij doen. Gourgette plakjes uit pan halen op een schoteltje leggen, kaas er overheen strooien en direct serveren.

Serveertip

Warm houden op een re-chaud, lekker met een stevige rode Spaanse wijn (Rioja) of een droge witte.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten