Thaise Biefstuksalade

  • Thais, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 28-11-1999

Omschrijving:
Salade

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen



1 kleine koolrabi - 100 gr. winterpeen - 200 gr. biefstuk - 1 kleine ui - 3 eetlepels olie - 1 1/2 eetlepel basil curry paste - zout - peper - 10 blaadjes verse kruizemunt - 2 eetlepels citroensap - 1 eetlepel suiker - 2 eetlepels vissaus - (5 takjes koriander).
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snijd de koolrabi, wortel en het vlees in smalle reepjes en de ui in dunne ringen.
Roerbak in een wok in 1 eetlepel olie de koolrabi, wortel en ui 5 min.
Doe het groentemengsel over in een schaal.
Bak in de wok in nog 1 eetlepel olie de curry paste 1 minuut.
Voeg het vlees toe, roerbak het 2 minuten en schep het door de groenten.
Breng op smaak met zout en peper.
Hak de munt en schep die erdoor.

Bereidingswijze

Roer een sausje van 1 eetlepel olie, citroensap, suiker en vissaus en schep dit door de salade. (Knip de koriander erboven fijn).

Serveertip

Geef er Chinese noodles bij.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten