1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Franse keuken
  5. Kerstomaatjes Met Rozemarijn

Kerstomaatjes Met Rozemarijn

  • Frans, Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 27-11-1999

Ingrediënten 2 personen


1 bakje kerstomaatjes
2 teentjes knoflook
1 ? eetlepel olijf olie
2 takjes rozemarijn
zwarte peper



Een bijgerecht speciaal voor kerstmis

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kerstomaatjes wassen en schoonmaken. Knoflook pellen en in vieren snijden. In hapjespan of wok olie verhitten. Knoflook ca. 1 min. zachtjes fruiten. Intussen rozemarijnnaaldjes van takjes rissen. Kerstomaatjes en rozemarijn aan knoflook toevoegen en ca. 3 min. op middelhoog vuur al omscheppend bakken. bestrooien met zout en peper. Op mooie schaal serveren.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van anna_m


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van anna_m
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top