1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Carpaccio
  6. Carpaccio Met Korianderpesto

Carpaccio Met Korianderpesto

  • Italiaans, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 27-11-1999

Ingrediënten 2 personen


1 ansjovisfilet
1 theelepel kappertjes
1 eetlepel pijnboompitten
5 takjes peterselie
? zakje verse koriander
2 eetlepels olijf olie
1 eetlepel balsamicoazijn
zout en peper
1 plakje overjarige kaas
? zakje veldsla
150 g carpaccio



Een heerlijk voorgerecht voor je kerstdiner!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Ansjovis in piepkleine stukjes snijden en in kommetje doen. Kappertjes en ? eetlepel pijnboompitten fijnhakken en aan ansjovis toevoegen. Peterselie en koriander erboven fijnknippen. Olie en azijn erdoor mengen. Op smaak brengen met zout en peper, de korianderpesto is nu klaar.

In anti-aanbakpan rest van pijnboompitten lichtbruin roosteren. Kaas in reepjes breken. Veldsla op rand van twee borden verdelen. Carpaccio dakpansgewijs in midden leggen. Pesto nogmaals goed doorroeren en op midden van carpaccio scheppen. Garneren met geroosterde pijnboompitten en reepjes kaas.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van anna_m


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van anna_m
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top