1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Garnalen
  6. Tagliatelle Met Garnalen

Tagliatelle Met Garnalen

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 27-11-1999

Ingrediënten 1 personen


Zout
75 g tagliatelle
2 tomaten
1 sjalotje
1 eetl olijfolie
2 eetl tomaten ketchup
1 eetl droge witte wijn
3 eetl creme fraiche
2 eetl italiaanse kruiden
peper
suiker
150 g roze garnalen



Een recept voor een persoon

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

In pan met ruim water en zout tagliatelle beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen tomaten wassen en in plakjes snijden. Sjalotje pellen en fijnsnipperen. In pan olie verhitten en sjalot ca. 3 min zachtjes bakken. ketchup, wijn, creme fraiche en 1 eetlepel kruiden toevoegen en geheel al roerend aan de kook brengen. Op smaak brengen met zout, peper en mespunt suiker. 1/3 deel van garnalen achterhouden, rest door saus scheppen en ca. 1 minuut zachtjes meewarmen. Tomaatplakjes langs de rand van bord leggen. Rest van kruiden erover strooien. Tagliatelle op midden van bord scheppen. Saus erop scheppen. Achtergehouden garnalen erover verdelen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van anna_m


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van anna_m
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top