1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Franse keuken
  5. banaan met ham

banaan met ham

Door: rutjes_a

  • Frans, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 27-11-1999

Ingrediënten 4 personen


Vier bananen (beetje groen), mosterd, achterham.
(kaassaus)Oude kaas, melk, boter, peper, zout, knoflook.


Verder heb je nodig


Mes, sauspannetje, snijplaat en ovenschotel.


Heerlijke ovenschotel die iedereen verstelt doet staan hoe gemakkelijk lekker eten kan zijn.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Pellen en bananan doormidden snijden. Smeer een plak ham in met mosterd (niet te zuinig)en rol deze om de banaan. In een ovenschaal en kaassaus erover doen. Ik ga ervan uit dat jullie wel weten hoe je een lekker kaassausje kunt maken. Zorg dat deze kaassaus dik is, hij moet namelijk nog in de oven en daar mag hij niet te dun worden.

Bereidingswijze

Verwarm de over voor op 200 graden. Ongeveer 25 minuten in de oven. Zorg er in elk geval voor dat de banaan zacht is.

Serveertip

Dit is een lastige, natuurlijk een salade, met nootjes is lekker. Een gepofte aardappel erbij is lekker, maar je kunt ook gebakken aardappelen gebruiken. Deze aardappelen schil ik zelf niet maar bak ze met schil.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rutjes_a
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top