Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Tussengerecht
  4. Franse keuken
  5. Wildzwijnfilet

Wildzwijnfilet

Door: alice_b

  • Frans, Tussengerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 26-11-1999

Ingrediënten 11 personen


11 wildzwijnsteaken van 40 gram
11 gamba's
1/2 ontbijtkoek gedroogd
2 eiwitten
zout en peper
boter

2 1/2 ons pluksla

3 sinaasappelen
1 dl. azijn
3 dl. zonnebloemolie
3 dl. jus d'orange
zout en peper
25 gram gesnipperde sjalot
15 gram mosterd
15 gram poedersuiker


Verder heb je nodig


Maggimix of blender


Wildzwijnfilet gevuld met een gamba en gepaneerd met ontbijtkoek en geserveerd met sinaasappeldressing

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De wildzwijnfilets insnijden en vullen met een gamba.Zouten en peperen en paneren met eiwit en ontbijtkoek. Dan bakken in hete boter aan beide zijden (let op: dit kan snel verbranden!!) Hierna op een bakplaatje leggen en op moment van doorgeven in de oven /- 4 min. op 200 C.

De sinaasappels uitsnijden.

De jus d'orange eerst inkoken tot 1/3
Alle ingredienten met de ingekookte jus d'orange in de magimix behalve de olie.
Goed vermengen en de olie druppelsgewijs toevoegen.

Sla aanmaken met de dressing en de sinaasappelpartjes.
Bord opmaken naar eigen inzicht.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van alice_b
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top