1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Carpaccio
  6. Carpaccio

Carpaccio

Door: fonds

  • Italiaans, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 25-11-1999

Ingrediënten 4 personen


300 gram carpaccio van ossehaas
zakje gemengde frisee salade
scheut olijfolie
klein scheutje rode wijnazijn
theelepeltje mosterd
1/2 klein uitje heel fijn gesnipperd
2 tenen knoflook
snufje cajenenpeper
snufje zout
snufje oregano(of naar smaak)
snufje basilicum (of naar smaak)
2 a 3 eetlepels pijnboompitten
20 Gram parmesaanse kaas


Verder heb je nodig


Staafmixer en mengbeker
koekepan


Ontdek meer:

Voorbereiding

De olie, azijn, mosterd, uitjes, knoflook, zout, cajenepeper, oregano, basilicum in de mengbeker doen en met de staafmixer mixen tot het goed gemengd is...De pijnboompitten in een droge koekepan even roosteren tot ze lichtbruin zien.......

Bereidingswijze

De Sla over vier borden verdelen(in het midden van het bord leggen)daarover een theelepel of 2 dressing sprenkelen. Dan in waaiervorm de carpaccio over het gehele bord verdelen.....Daar over weer een klein beetje dressing sprenkelen de pijnboompitten en de parmesaanse kaas naar smaak over de carpaccio strooien.........EET HEEL ERG SMAKELIJK



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van fonds
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top