Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Rozen- En Vlierbloesemazijn

Rozen- En Vlierbloesemazijn

Door: euroeus

  • Frans, Saus/dressing
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 24-11-1999

Ingrediënten 4 personen


1 dl witte natuurazijn
1/2 dl rode wijn
2 handenvol rozebladjes (gewassen)
1 handje vlierbloesem
1 el bladpeterselie (gehakt)
1/2 el munt
1/2 el bieslook


Verder heb je nodig


Wek pot


Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe alle ingredienten in een pot en laat ze 6 weken trekken. Zeef vervolgens de azijn en giet het in flessen.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van euroeus
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top