1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Rozen- En Vlierbloesemazijn

Rozen- En Vlierbloesemazijn

Door: euroeus

  • Frans, Saus/dressing
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 24-11-1999

Ingrediënten 4 personen


1 dl witte natuurazijn
1/2 dl rode wijn
2 handenvol rozebladjes (gewassen)
1 handje vlierbloesem
1 el bladpeterselie (gehakt)
1/2 el munt
1/2 el bieslook


Verder heb je nodig


Wek pot


Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe alle ingredienten in een pot en laat ze 6 weken trekken. Zeef vervolgens de azijn en giet het in flessen.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van euroeus
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top