1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Pasta Met Zalmroomsaus

Pasta Met Zalmroomsaus

Door: siep

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 15-09-1998

Ingrediënten 2 personen


250 gram gerookte zalmsnippers, 1 ui, 2 tomaten, 1 groene paprika, 1 beker creme fraiche of room culinair, 1 pakje kruidenkaas met kruiden (bv Paturain of van AH) en 250 gram pasta naar keuze.


Pasta Met Zalmroomsaus
Pasta Met Zalmroomsaus
Pasta Met Zalmroomsaus
Pasta Met Zalmroomsaus

Een lekker snel gerecht met gerookte zalm, groenten en kruidenkaas

Ontdek meer:

Voorbereiding

Alle groenten in blokjes snijden.

Bereidingswijze

Fruit de ui en de paprika in wat olie in een Hapjespan. Wanneer het mengsel glazig is de tomaten erbij doen. Ondertussen de pasta koken. Daarna de zalmsnippers erbij doen. Als dit prutje even gebakken heeft, de creme fraiche en de kruidenkaas erbij doen en roeren tot alles goed gesmolten is. Eventueel op smaak brengen met wat zout, peper, oregano en basilicum. Pasta afgieten en klaar!

Serveertip

Eventueel serveren met een lekkere salade en een glaasje wijn.



Deel dit recept

Reacties (18)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van siep
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top