Spinazie-Omelet

  • Arabisch, Vegetarisch
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 22-11-1999

Eggah bel sabaneh (Egyptisch)

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 ui
2 el olijfolie
1 pond spinazie (gewassen)
1 tl zout
1/2 tl witte peper
1/2 tl nootmuskaat
2 ontvelde en in stukjes gesneden trostomaten
50 g kikkererwten (gekookt0
4 eieren
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Koekepan met anti-aanbaklaag

Voorbereiding

Breek de eieren en sla ze los.

Bereidingswijze

Fruit de ui in de olie. Voeg de gewassen spinazie toe. Voeg het zout , de peper en de nootmuskaat toe. Roer om tot de spinazie slinkt. Voeg de kikkererwten toe. Mix het geheel voorzichtig. Voeg het eimengsel toe en laat het geheel in 15 min. stollen.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

jessic avatar
jessic 06-08-2010

Lekker, bedankt voor dit smakelijke recept!

ingridsaida avatar
ingridsaida 14-06-2004

Lekker hoor. Ik heb 'm meegenomen. Bedankt, groetjes IngridSaida

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten