250 gr. gehakt
1 gehakte ui
1 geraspte appel
1 handje rozijnen
2 sneetjes brood(geweekt in de melk en uitgeknepen)
1 el kerrie
1 el azijn
1 el suiker
2 eieren
1 1/2 dl melk
zout en peper
Oven voorverwaremen op 200 C. Gehakt bakken in olie, ui en appel toevoegen. Meng peper, zout, azijn, suiker, kerrie, brood en 1 losgeklopt ei erdoor.Doe het mengsel in een ovenvaste schaal
Bak de bobotie ca. 20 minuten in de oven. Na 10 minuten het resterende ei loskloppen met de overgebleven melken eroverheen gieten.
barusha 11-04-2003
Ik heb het gemaakt voor mijn moeder en haar vriend. Met zijn 3en hebben we van dit gerecht gesmuld!!!!!!!
Het is dan ook zeker een aanrader om het een keer teproberen om het temaken
groetjes Daphny
orphan 13-02-2002
Dit recept is werkelijk superfantastisch! En zo lekker makkelijk ook. Ik heb zelf de bovenkant met amandelschaafsel bestrooid. Staat heel erg feestelijk en is nog lekker ook! Ik zet het bij mijn favorieten!