wraps met cheddar

  • Mexicaans, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 21-11-1999

Je weet niet wat je proeft.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
*1 rode paprika, *3 stengels bleekselderij, *150 gr. beenhamm, *1 bakje surimiflakes, *150 gr. (dikke plaken) cheddarkaas, *verse bieslook, *30 gr. rucola, stukje ijsbergsla, *1 avocado, *citroensap, *verse koriander, *1 flesje cajunsaus, *1 bekertje zure room, *1 pak (6 stuks) spinazie-wraptortilla's.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snijd de paprika en bleekselderij in smalle reepjes, en kook ze samen in 3 min. en spoel ze koud af.

Bereidingswijze

Snijd de beenham in reepjes, haal de surimiflakes los en snijd de kaas in reepjes. Knip de bieslook in stukken van 3 cm en was de rucola. Snijd een handvol ijsbergsla-reepjes af. Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schil. Pureer het met 1 el citroensap. Knip het blad van 6 takjes koriander fijn. Meng de avocadopuree met de koriander, 1 dl. cajunsaus en 4 el. zure room. Meng, op de saus na, alle ingrdienten. Prik de verpakking van de wraps in, en leg ze 30 sec. op vol vermogen in de magnetron. Beleg telkens de helft van de tortilla met het salademengsel, vouw de wrap dubbel, en klap de zijkanten naar boven. Zet ze in een beker of glas, en schep er wat van de saus in.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten