1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Schnitzel
  6. Wiener Schnitzel

Wiener Schnitzel

Door: lily

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 20-11-1999

Ingrediënten 4 personen


-4 dunne kalfslapjes-paprikapoeder-bloem-paneermeel-citroen-peterselie-peper en zout



Zelf gemaakt zijn ze veel lekkerder

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Haal de kalfslapjes een voor een door de bloem-dompel ze vervolgens in ei (wit en geel samen klutsen,het geel geeft een mooie bruine kleur)-haal ze door het paneermeel-4 a 5 minuten bakken op een laag vuur

Serveertip

Garneren met schijfje citroen,peterselie en een ansjovisfilet



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lily
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top