1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Franse keuken
  5. Saute Van Lam

Saute Van Lam

  • Frans, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 20-11-1999

Ingrediënten 4 personen


30 gr. braadboter, 10 g knoflook, versneden lamsbout van ongeveer 600 g, peper en zout, 1 dl droge witte wijn



Lekker stukje Franse keuken

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De boter heten in een ruime steelpan en daarin de knoflook en het vlees flink bruinen. Kruiden met peper en zout en de witte wijn toevoegen. Op een voldoende groot vuur in de open pan bakken tot de wijn weggekookt is.

Serveertip

Dit gerecht kan warm geserveerd worden met kroketjes (of aardappelnootjes) en peertjes op siroop of koud met een gevarieerde salade
Een droog wit wijntje of een rode Bergerac is daar best lekker bij



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van papzakje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van papzakje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top