1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Franse keuken
  5. Romige Spercibonengratin

Romige Spercibonengratin

  • Frans, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 19-11-1999

Ingrediënten 4 personen


400 gram aardappelen, 400 gram spercibonen, 1 el boter of margarine, 1 teentje knoflook, 1 el azijn, zout, versgemalen peper, 1 ei, 2 dl room culinair, 10 zwarte olijven, 150 gram geraspte kaas, paar takjes rozemarijn.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Aardappelen in water met zout ong. 5 min. koken, laten uitlekken. spercibonen in water met zout ong. 10 min. koken, daarna afgieten. Bonen omschudden met boter, knoflook, azijn, zout en peper.

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 200 graden. Ovenschaal vullen met lagen aardappel en bonen. Ei loskloppen met room culinair, zout en peper. Eimengsel in vorm schenken. Olijven erover verdelen en dik met kaas bestrooien. Gratin in midden van de oven in 40 min. gaar en goudbruin bakken. Met rozemarijn garneren.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van titialouise


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van titialouise
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top