Bloemkoolstamppot

  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 19-11-1999

lekker en gezond voor de winter

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 bloemkool 1kopje gesneden uien 1 kopje bieslook aardappelpuree.boter
peper zout geraspte kaas.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
stamper

Voorbereiding

Bloemkool koken niet te gaar.uitjes bakken niet te bruin bieslook klein maken

Bereidingswijze

puree maken inplaats van boter kunt u olijfolie gebruiken Als alles klaar is stampen en door elkaar roeren.peper en zout er op.

Serveertip

Op het laatste moment in de oven met wat geraspte kaas,u kunt daar ham of ander vlees bij serveren en een visje is ook heel lekker..

Laatste reacties

uppel avatar
uppel 21-12-1999

hallo wat een aparte keuken ik heb jou bloemkoolschotel nog niet uit geprobeert maar al lang opzoek naar een recept met bloemkool in de oven ik laat je nog weten hoe wij het vonden groetjes diane

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten