1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Champignons a l'escargot

Champignons a l'escargot

  • Nederlands, Buffet
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 18-11-1999

Ingrediënten


Champignons (of mosselen), roomboter, teentje knoflook, fijngehakte peterselie, peper, zout, citroensap


Verder heb je nodig


Grill, oven, vuurvaste ovenschaal


Dit recept kan ook met mosselen.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Knoflookboter: 1/2 pakje roomboter goed vermengen met teentje knoflook, 1 el gehakte peterselie, peper, zout en een paar druppels citroensap. Meng het geheel goed door elkaar.
Leg de champignons vervolgens op een vuurvast schaaltje. Bedek ze met plakjes knoflookboter. Zet dit in de oven of onder de grill totdat de boter knispert en de champignons gebruind (en gaar) zijn.

Serveertip

Serveren met warm stokbrood.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van astiti


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van astiti
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top