1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Botervis Met Sojasaus

Botervis Met Sojasaus

Door: lisbeth

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 18-11-1999

Ingrediënten 4 personen


4 mootjes botervis van ieder 150 gram, 4 eetlepels sojasaus, 2 sjalotjes in ringen gesneden, teentje knoflook gesnipperd, 1 dl. slagroom, olijfolie


Verder heb je nodig


Koekepan


Makkelijk en bijzonder hoofdgerecht

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Botervis aanbakken in de olijfolie en vervolgens op zacht vuur in ongeveer 15 minuten gaar laten worden. Uit de pan nemen en warm houden. Sjalotjes en knoflook in de olie fruiten. Sojasaus en slagroom toevoegen. Goed doorroeren en verwarmen. Saus over de borden verdelen en daarop de botervis plaatsen.

Serveertip

Lekker met roergebakken paksoi met sesamzaadjes



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lisbeth
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top