1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Kebab
  6. Kebab

Kebab

Door: alleentje

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 17-11-1999

Ingrediënten 1 personen


200 g lamsvlees
16 sjalotjes
2 tomaatjes
snufje zout
cayennepeper
margarine
drooggekookte rijst
doperwten



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De stukjes vlees afwisselend met sjalotjes, plakjes tomaat op spiesjes rijgen. Op smaak brengen met zout en peper, besmeren met vloeibaar gemaakte margarine.
In de koekenpan of grillpan roosteren tot het vlees gaar genoeg is (naar smaak).
Serveren met rijst en doperwten.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van alleentje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top