1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Kalfslapje Met Mosterdsaus A La Oma

Kalfslapje Met Mosterdsaus A La Oma

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 16-11-1999

Ingrediënten 4 personen



4 mooie kalfslapjes, 3 sjalotten, 2 dl room, 1 dl bouillon (water blokje),1 soeplepel mosterd op grootmoeders wijze, 3 soeplepels olie, zout & peper ,







Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak de kalfslapjes op een matig vuur in een pan met olie. Kruid met zout en peper. Als ze gaar zij, neemt u ze uit de pan en laat u in de plaats ervan de fijgehakte sjalotten fruiten.
Van zodra ze glazig worden, doet u er witte wijn bij en bouillon. Laat op een hoog vuur tot de helft inloken. Voeg de room bij en de mosterd en laat 2 minuten sudderen.
Breng op smaak en doe de kalfslapjes opnieuw in de pan. Verwarm het geheel nog 2 minuten..

Serveertip

Dien op met een gratin dauphinois en bladerdeegbootjes gevuld met fijngehakte spinazie.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top