Portugese biefstuk van de haas

  • Portugees, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 16-11-1999

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
600 gram biefstuk van de haas
50 gram spek
40 gram boter
100 gram uien
50 gram olijven
2 paprika's
4 augurken
4 tomaten
0.5 dl. witte wijn
zout/peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Fruit de in dobbelsteentjes gesnden spek met de uien (gesnipperd), de olijven (ontpit) en de in reepjes gesneden paprika in de boter.

Groenten uit de pan scheppen en vlees in zelfde pan bruin braden.

Biefstukken op een voorverwarmde schotel leggen en met groenten bedekken.

Jus met wijn afmaken met daarin de stukjes augurk.

Serveren met gebakken tomaat !!!

Serveertip

Serveren met frites en een stevige rode wijn Dao bijvoorbeeld

Laatste reacties

orphan avatar
orphan 05-02-2002

Hallo Arjen, Wilde je even laten weten je recept mee te hebben genomen naar mijn pagina. Groetjes Astrid

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten