1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Paddenstoelen A La Creme Met Mosselen En Tagliatelle

Paddenstoelen A La Creme Met Mosselen En Tagliatelle

  • Italiaans,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 16-11-1999

Ingrediënten 10 personen


1 kg diverse paddenstoelen (b.v. boschampignons,shi-take, oesterzwammen,cantarel)
750 gram verse mosselen
witte wijn
1/2 liter visfond
tagliatelle
koksroom
4 sjarlotjes, en verse kruiden



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

De paddenstoelen schoon borstelen en in stukjes snijden.
sjarlotjes fijn snipperen en de kruiden fijn hakken
mossen afkoken op gebruikelijke manier
(vocht bewaren voor afmaken saus)
uit de schelp halen
een paar schelpen met mosselen apart houden voor garnering

Bereidingswijze

De sjarlotjes in een beetje olie aan fruiten met de gehakte kruiden en de paddenstoelen
af blussen met witte wijn ,visfond en wat mosselvocht en de koksroom
op smaak brengen met peper en zout en enetueel een visbouillon blokje
dan de mosselen toevoegen

de tagliatelle afkoken

OPMAAK :
op een bord wat tagliatelle doen met daarom heen de saus en mosselen en paddenstoelen
afgarenren met mosselen in de schel en een takje basilicum



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chezpiet


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chezpiet
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top