1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Sinaasappel Waldorfsalade

Sinaasappel Waldorfsalade

  • Internationaal, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 15-11-1999

Ingrediënten 4 personen


*2 sinaasappels, 2 zachtzure appels met rode schil, 1 stengel bleekselderij, 4 eetl. halve of gehakte walnoten.** dressing: 1/2 kopje zure room, 2 el honing, snufje zout.



Feestelijk voorgerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Sinaasappels schillen en partjes in de helft snijden. Appels niet schillen, goed wassen en in dobbelsteentjes snijden. Bleekselderij in stukjes snijden. Ingredienten voor dressing goed mengen.

Bereidingswijze

Sinaasappel, appel, bleekselderij en walnoten in een schaal doen. Voorzichtig mengen met dressing. Blaadje sla op 4 bordjes leggen en de salade erover verdelen. Eventueel met een hele walnoot garneren.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ina_can


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ina_can
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top