400/500 gram kipfilet in blokjes
twee prei
een bakje champignons
125 ml slagroom
1 groot bakje boursin
stokbrood of rijst
Waarom het Hemels Gebak heet, weet ik niet. Mijn oma maakte het altijd en het was werkelijk om te smullen!
Prei en champignons snijden
Kip bakken, prei en champignons erbij, dit alles gaar laten worden en vervolgens een klein bekertje slagroom en daarna het pakje boursin erbij.
Serveren met Stokbrood of rijst!
deonart 21-09-2003
lijk lekker bedankt!
Deon
handek 13-12-1999
Wat is dit ontzettend lekker. Gegeten met zelfgebakken kaasscones. Heerlijk, Hanneke
chrimar 25-11-1999
Overheerlijk!!!!!
Ik ben sowieso al iemand die verzot is op Boursin, dus ik had er anderhalf groot pakje in gedaan, en dan ook nog kastanje champignons.
Gisterenavond gegeten met rijst en vandaag, als lunch, met brood.
Groetjes,
Marlies