Omelette Albufierense

  • Portugees, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 14-11-1999

Portugees omelet uit het zuiden van Portugal. Geserveerd met aardappelen, chouricou en olijven.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
250 gram gekookte aardappelen in plakjes
4 eieren
25 gram boter
50 gram chouricou
50 gram zwarte olijven
olijfolie
zout/peper
partjes tomaat
plakjes komkommer
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bak de aardappeln in een beetjes olijfolie.

Klop de eieren met zou en peper en maak een omelt in wat boter op de grbuikelijke wijze.

Serveer ze met gabakken aardappelen, worst, olijven, partjes tomaat en plakjes komkommer.

Serveertip

Serveer hierbij een koele witte wijn Dao of Vinho Verde bijvoorbeeld.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten