1. Home
  2. Recepten
  3. Indonesische keuken
  4. Pindasaus
  5. Pindasaus

Pindasaus

Door: lilian_n

  • Indonesisch, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 13-11-1999

Ingrediënten 4 personen


Vier kopje water
Blokje trassi (ca 0,5cm-0,5 cm)
Vijf eetlepels ketjap
Een teenje knoflook (niet uitpersen maar in geheel, ingekerft toevoegen)
Een eetlepel azijn
Drie theelepels sambal
Een theelepel kerriepoeder
Vier eetlepels pindakaas



Eigengemaakte pindasaus overtreft de kant-en-klare sauzen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Voeg alle ingredienten in een pan en zet dit op laag vuur. De pindakaas moet langzaam indikken. Indien de saus niet voldoende indikt nog een lepel pindakaas toevoegen.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lilian_n
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top