Everzwijn Met Mosterdsaus

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 11-11-1999

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
-1 kg everzwijnvlees-100 gr gerookte spekblokjes-150 gr champignons-150 gr zilveruitjes-30 gr boter-50 gr bloem-1/2 fles witte wijn-kruidentuiltje-3 eetlepels mosterd-peper en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-bak het vlees bruin in de boter-overgiet het vlees volledig met de wijn-voeg bloem,mosterd en kruidentuiltje toe-laat verder garen op een matig vuur gedurende 40 a 60 minuten-giet het braadvocht door een vergiet en werk af met zilveruitjes,de spekblokjes en de champignons-laat even gaar sudderen-

Serveertip

-serveer met parijse aardappeltjes

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten