1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Choclade-Creme 2

Choclade-Creme 2

  • Nederlands, Banket
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 11-11-1999

Ingrediënten


150 gr boter*100 gr gezeefde poedersuiker*1,5 a 3 el gezeefd cacaopoeder*



Voor ganering

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Roer de boter tot deze zacht is en licht van kleur.
Roer er poedersuiker,cacaopoeder goed door de botercreme



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sasvdberk


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sasvdberk
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top