Gevulde Tomaten Uit De Oven

  • Portugees, Bijgerecht
  • 10-20 min.

snel, lekker en goedkoop

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
10 tomaten
3 eieren
2-3 sneetjes vers brood
bosje peterselie
peper en zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

oven, ovenschaal en een kommetje

Voorbereiding

snijd de tomanten overdwars door. Lepel het vruchtvlees eruit. Strooi er peper en zout in en draai ze onderste boven op een vel keuken papier. Even uit laten lekken.

Bereidingswijze

Snijd de korstjes van het brood en verkruimel het. Klop de eieren. Snijd de peterselie fijn en doe dit alles onder elkaar. zet de tomaten in een beboterde ovenschaal met de open kant naar boven. vul de tomaten met de eiervulling. zet dit alles 15 minuten in de oven op stand 6. (electr. oven).

Serveertip

.Kan ook als borrelhapje

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

claudine_a avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten