1. Home
  2. Recepten
  3. Indonesische keuken
  4. Sate-Saus

Sate-Saus

  • Indonesisch, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 08-11-1999

Ingrediënten 4 personen


1 klein uitje, fijngehakt, 1 teelepel sambal, 1 eetlepel ketjap, 2 teelepels bruine suiker, 50 ml pindakaas, 2 teentjes knoflook, fijngehakt, 1 eetlepel geraspte citroenschil, 2 eetlepels citroensap, 50 ml pinda of groente-olie, 250 ml santen.



Geen koken, snel en lekker

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe alles (behalve de santen) in de keuken-machine, vermeng goed en voeg langzaam genoeg van de santen toe om een dikke saus te maken.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ingeincanada


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ingeincanada
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top