1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Garnalen
  5. MonChou garnalen en patehapjes

MonChou garnalen en patehapjes

  • Internationaal, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 08-11-1999

Ingrediënten 4 personen




Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Klop 100 g MonChou Verse Roomkaas met 1 a 2 el rode pesto los met een mixer. Roer er 125 g garnalen en 1 el fijngesnipperde dille door.
2. Serveer het garnalenmengsel in kort gekookte venkel, in tomaat of op een toastje.

1. Snij 125 g grove pate, 100 g MonChou Verse Roomkaas en 50 g boter in kleine stukjes en roer dit met de mixer of foodprocessor glad.
2. Voeg 1,5 el cognac en naar smaak peper en zout toe.
3. Besmeer de toastjes met het MonChou mengsel of spuit een rozet met behulp van een spuitzak. Garneren met een toefje krulpeterselie.

Serveertip

Tip: deze MonChou pate smaakt ook heerlijk op geroosterd brood.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van monchou_verse_roomkaas


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van monchou_verse_roomkaas
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top