1. Home
  2. Recepten
  3. Kaassoep Met Noten

Kaassoep Met Noten

  •  , Soep
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 07-11-1999

Ingrediënten 4 personen


1 kleine ui, 2 stengels bleekselderij, 30 gram boter 2 eetlepels bloem, 7 dl bouillon(blokjes of zelfgemaakt), 1 dl room, 150 gram camembert, 150 gram kruidenroomkaas, 75 witte hazelnoten



Kaassoep Met Noten
Kaassoep Met Noten

Snel recept voor een bijzonder soepje

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schil en snipper de ui en de stengels bleekselderij, Fruit ze in de boter glazig en voeg de bloem toe en geleidelijk en al roerende de bouillon. Breng de soep aan de kook en laat het ongeveer 10 minuten koken. Voeg de room toe en snijd de korst van de camembert. Voeg beide kaassoorten toe. Laat de kaas smelten. Rooster de hazelnoten goudbruin in een droge koekepan en hak ze fijn. Schep ze door de soep. Laat de soep aan de kook komen. (niet meer koken)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van herfst


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van herfst
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top