1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Kruidige Tomatensaus

Kruidige Tomatensaus

  • Nederlands, Saus/dressing
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 07-11-1999

Ingrediënten


2 1/2 dl tomatenketchup
2 dl rode wijn
2 teentjes knoflook
2 eetlepels fijngehakte peterselie
zout
peper uit de molen



Voor bij de kaas-groenterol

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Breng de tomatenketchup met de rode wijn, de uitgeperste knoflookteentjes en de fijngehakte peterselie in een pannetje aan de kook.
Draai de hittebron laag en laat de saus zonder deksel op de pan ca. 15 minuten zachtjes koken tot hij enigszins is ingedikt.
Maak de saus op smaak met peper en zout.

Serveertip

Serveer deze saus bij de kaas-groenterol.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van maryh


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van maryh
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top