1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Franse keuken
  5. Ree-Biefstuk Opgebonden

Ree-Biefstuk Opgebonden

Door: robria

  • Frans, Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 07-11-1999

Ingrediënten 4 personen


4 biefstukjes van een ree
4 repen vetspek
opbindtouw
peper en zout
margarine



Ontdek meer:

Bereidingswijze

De repen vetspek om een ree-biefstuk leggen en met een stukje opbindtouw goed vast zetten.
Peper en zout erop strooien en dan de biefstukken in de sauteuse dichtschroeien. Nog even rustig de hitte naar binnen laten trekken, zodat de biefstukken mals en rood/rose van binnen blijven.
Als de biefstukken uit de pan komen het vetspek laten zitten totdat het vlees wordt geserveerd.

Serveertip

Eventueel kan je het vetspek in kleine dobbelsteenjes snijden en nog even apart bakken, nog wat zout extra geven en dan erbij serveren



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van robria
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top