1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Saltimbocca
  6. Italie: Eenvoudige saltimbocca

Italie: Eenvoudige saltimbocca

Door: annabee

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 06-11-1999

Ingrediënten 4 personen


1 bolletje mozzarella, 8 salieblaadjes, 8 kleine kalfsoesters (dun gesneden), 100 g boter, zout, peper, 2 el witte wijn, 2 el vleesbouillon



* Saltimbocca semplice *Kalfsrolletjes met mozzarella

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de mozzarella in 8 dunne plakjes. Leg op ieder plakje een blaadje salie. Rol de plakjes kalfsvlees hier omheen en zet ze vast met een prikker.Braad de kalfsrolletjes in de bruine boter en voeg zout en peper naar smaak toe. Giet de wijn erbij en laat deze verdampen. Stoof nog even met de bouillon en dien op.

Serveertip

Lekker met gebakken aardappeltjes en sla.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van annabee
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top