1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Slanke keuken
  5. perziken met pittige kwark

perziken met pittige kwark

  • Slanke keuken, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 05-11-1999

Ingrediënten 4 personen


100 gr magere kwark
4 eetl Parmezaanse kaas
4 halve perziken uit blik
tabasco
geschaafde amandelen
enkele blaadjes sla



Slank, vegetarisch en pittig voorgerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De kwark vermengen met de kaas en een scheutje van het perziknat. Op smaak brengen met tabasco.
Met dit kwarkmengsel de perzikhelften vullen. Garneren met
enkele geschaafde amandelen.
De sla wassen en op 4 bordjes een slablaadje leggen. Daarop een gevulde perzik zetten.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van erie_fraters


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van erie_fraters
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top