Zalmmousse

  • Nederlands, Buffet
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 05-11-1999
  • Zalmmousse

    Zalmmousse

    Zalmmousse

Voor bij een buffet of op Oudejaarsavond!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
*1 blik zalm, *4 eetl. mayonaise, *1 eetl. gehakte bieslook, *1 eetl. citroensap, *1 tl. mosterd, *1 tl worchestersaus, *zout en peper, *1 tl. paprikapoeder, *1 blaadje gelatine, *3 eetl. geklopte room.
Garnering: hardgekookte eieren, tomaat.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Druk de zalm zo fijn mogelijk en vermeng dit met mayonaise, citroensap, bieslook,mosterd, worchestersaus, zout, peper en paprikapoeder.
Laat de gelatine 10 min. weken in koud water, knijp het uit en los het op in 1 dl warm water. Roer dit door de zalm. Schep er luchtig de geklopte room door.Laat alles enkele uren goed koud worden in de koelkast en garneer met eieren en tomaat of wat je leuk vindt.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

kyr avatar
kyr

Doorsturen

Home Recepten