mosterd spinazie

  • Italiaans, Bijgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 04-11-1999

Heerlijke variatie van de bekende spinazie, lekker bij italiaans getinte maaltijden

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 teentje knoflook, olijfolie, verse it. kruiden, 600 gram spinazie, 2 el. grove mosterd
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

knoflook snipperen, spinazie wassen

Bereidingswijze

Olie in diepe koekepan of braadpan. Toevoegen: knoflook, spinazie, kruiden. Op matig vuur roerbakken tot de spinazie iets geslonken is. Dan de mosterd erdoor mengen.

Serveertip

Lekker bij it. lamsbout.

Laatste reacties

suziwan avatar
suziwan 05-11-1999

Mmm..lijkt me een lekkere combinatie! Ga ik binnenkort maken. Groetjes Suziwan

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten