1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Gestoofde Parelhoen

Gestoofde Parelhoen

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 03-11-1999

Ingrediënten 4 personen


-2 st parelhoen-200 gr gerookte ham fijngesneden in blokjes-3 glazen witte wijn-1 glas jenever-1/2 l bouillon-200 gr zilveruitjes-peper-zout-olie



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-snijd de parelhoen in stukken (bouten,borst en vleugels)-bak de stukken mooi bruin in de hete olie samen met de zilveruitjes-voeg er jenever,wijn en bouillon bij-bestrooi met de fijngesneden gerookte ham-laat alles in 1 1/2 uur gaarstoven-juist voor het opdienen even proeven en eventueel op smaak brengen-de saus lichtjes binden en kleur geven met een mespuntje tomatenpuree-

Serveertip

-dien op met fijne frietjes en een weinig tuinkers of een blaadje veldsla



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lily


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lily
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top